Air Cadets

Ligt jouw toekomst in de

lucht- of ruimtevaart?

Lucht- en ruimtevaart spreekt van jong tot oud tot de verbeelding, maar wat kun je nu allemaal in de lucht- en ruimtevaart? Lucht- en Ruimtevaart speelt een belangrijke rol in Nederland en is belangrijk voor de Nederlandse economie.

 

De Koninklijke Luchtmacht, de grote luchtvaartmaatschappijen, de European Space Agency en onze eigen astronauten kent iedereen. Daarnaast zijn er talloze bedrijven betrokken bij de lucht- en ruimtevaart, vele tienduizenden mensen zijn werkzaam in deze dynamische industrie. Een energieke omgeving, altijd in beweging en waar maar weinig mensen een baan van 8 tot 5 hebben.

NLAC lidmaatschap

Voor een jaarlijkse bijdrage kun jij je inschrijven als deelnemer van de NLAC, dit biedt je een unieke gelegenheid om deel te nemen aan het NLAC excursie en evenementen programma.

 

De NLAC zet zich in voor jongeren die willen weten of- en waar hun toekomst in deze energieke wereld ligt. Er worden exclusieve bedrijfsbezoeken georganiseerd, waardoor een beeld ontstaat welke banen er in de lucht- en ruimtevaart zijn. Je kunt ook deelnemen aan een vliegweek of vliegdag. Wil je misschien eens kennismaken met zweefvliegen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bij de georganiseerde lucht- en ruimtevaart-evenementen zorgt de NLAC ervoor dat je 'op de eerste rij' zit.

 

Deelname aan het excursie en evenementen programma van de NLAC helpt je om een beeld te vormen over jouw eventuele toekomst in de lucht- of ruimtevaartwereld. Er zijn studies op vele niveaus. Wil je je verder hierin verdiepen dan is er de stichting Netherlands Air Cadets die deuren voor je opent, die normaal gesloten blijven.

Bijdrage

De NLAC is een stichting zonder winstoogmerk die steunt op de inzet van vrijwilligers.

 

De NLAC vraagt een jaarlijkse bijdrage van € 29 om de kosten van evenementen en excursies te dekken. Voor sommige excursies en evenementen wordt een aanvullende bijdrage gevraagd.

De NLAC zorgt altijd voor  aantrekkelijke NLAC-VIP tarieven.

 

Meld je aan bij de Netherlands Air Cadets voor slechts € 29 per jaar

aanmelden kan vanaf 14 jaar en als je schoolgaand of studerend bent

Ben je al Air Cadet, log dan in op de button hieonder

Air Cadet inlog

Wijzigingen voorbehouden  Algemene Voorwaarden NLAC - Disclaimer

CONTACT

Submitting Form...

The server encountered an error.

Uw formulier is verzonden

©Copyright 2018 Dutch-Photo.nl All Rights Reserved.