Erik “Corny” Cornelisse

Binnen het bestuur van de Netherlands Air Cadets is Corny verantwoordelijk voor alle activiteiten met de Koninklijke Luchtmacht.

 

Als F-16 vlieger, wapeninstructeur en Experimenteel Testvlieger heeft hij 21 jaar bij de Luchtmacht gevlogen. Nu is Corny ondernemer en part-time nog steeds in dienst bij Defensie.

 

Tevens is hij Hoofd-Operaties bij Air Combat Europa (ACE), het vliegbedrijf dat hun Blackshape vliegtuigen ter beschikking stelt voor activiteiten met de Netherlands Air Cadets. Met de Blackshapes vliegen ACE ook Air Combat demonstraties tijdens Airshows.

DAGELIJKS BESTUUR

Netherlands Air Cadets

Pieter Paauw - Als penningmeester van de Netherlands Air Cadets is Pieter Paauw verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen van de stichting. In het dagelijks leven is hij ondernemer maar hij heeft ook een geschiedenis als burgermedewerker bij de Koninklijke Luchtmacht. Uit die tijd komt zijn enthousiasme voor de luchtvaart.

 

Lang geleden is Pieter betrokken geweest bij de oprichting en eerste activiteiten van de Stichting Dutch Spitfire Flight. Een fantastisch initiatief om dit belangrijke erfgoed vliegend te krijgen en te houden. Ook is hij controller geweest van de Stichting Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht.

 

Sinds begin 2015 is Pieter bestuurslid van de Koninklijke Nederlandse Vereniging Onze Luchtmacht, één van de initiatiefnemers voor de oprichting van de Air Cadets.

Mariëlle Didden - Als secretaris van de Netherlands Air Cadets is zij de "schrijver" van het NLAC bestuur, een spin in het web. Zij vindt dat jeugd in hun oriëntatie naar vervolgopleiding en/of werk bij één platform alle informatie moeten kunnen vinden. De NLAC dus.

 

Naast haar werk als vlieginstructeur en fotograaf is zij een gepassioneerd vlieger. Uitdagingen als aerobatics en formatievliegen gaat zij niet uit de weg.

 

Haar favoriete quote is van Charles A. Lindbergh: "Science, freedom, beauty, adventure, what more can you ask of life. Aviation combines all these elements I love."

Wijzigingen voorbehouden

Algemene Voorwaarden NLAC

Disclaimer

CONTACT

Submitting Form...

The server encountered an error.

Uw formulier is verzonden

©Copyright 2018 Dutch-Photo.nl All Rights Reserved.