4 mei 2016

Air Cadets foto/video

Centrum Mens en Luchtvaart excursie

Graag plaatsen wij ingezonden foto's en video's op onze website. De plaatsing van ingezonden foto's en video's is ter beoordeling aan de NLAC en het bestuur kan zonder opgaaf van redenen plaatsing weigeren. De geplaatste opnamen zijn per definitie rechtenvrij en kunnen door de NLAC worden ingezet voor promotiedoeleinden en bij onze social media activiteiten.

 

Dit was de eerste NLAC-excursie na de oprichting. Een groep van 18 personen, NLAC-leden, ouders en bestuursleden van de NLAC bezochten het Centrum voor Mens en Luchtvaart van het Ministerie van Defensie, in Soesterberg.

 

Naast voorlichting in één van de leslokalen van het CML, doorspekt met praktijkvoorbeelden, werd de 'centrifuge' bezocht waarbij twee NLAC-ers werden ingeloot om erin plaats te nemen en er is een kijkje genomen in de 'hypobare kamer', waarin men vliegen op grote hoogte kan nabootsen.

 

Uit informele gesprekken met meegekomen ouders kreeg de NLAC positeve feedback over de kwaliteit van de excursie. Ouders begrijpen dat kiezen voor een toekomst in de luchtvaart voor hun zoon of dochter een doel kan zijn. Daarbij vonden een aantal ouders het intiatief voor een jeugdorganisatie uitstekend daar men niet altijd de weg in de luchtvaartwereld weet te vinden. Al met al een informatief bezoek.

Stichting Netherlands Air Cadets

Postadres:

Houttuinlaan 16 A

3447 GM Woerden

©Copyright 2016 Dutch-Creators.com. All Rights Reserved.

CONTACT

Submitting Form...

The server encountered an error.

Formulier is verzonden

Wijzigingen voorbehouden

Algemene Voorwaarden NLAC