International Air Cadet Exchange

datum 2016

Zoals je wellicht weet organiseert de KNVvL jaarlijks samen met de Koninklijke Luchtmacht een internationaal uitwisselingsevenement voor luchtvaartjongeren (tussen de 17-21 jaar).

 

Op 19 juli 2016 vertrekken ruim 30 Nederlandse jongeren naar 12 verschillende landen en zijn 16 dagen te gast bij buitenlandse zusterorganisaties van de KNVvL en komen 3 augustus weer terug.

 

De landen zijn: Australië; Canada; Duitsland; Engeland; Frankrijk; Hongkong; Israël; Korea; Turkije, Japan, Zwitserland en de VS. Naast velerlei bezoeken aan civiele- en militaire luchtvaartinstanties, bedrijfsleven en toeristische attracties bestaat het programma uit vliegen, sport en een vrij programma. Je verblijft in verschillende accommodaties.

 

Wat vragen wij?

 

Jonge enthousiastelingen, actief lid van de KNVvL, moet redelijke luchtvaartkennis en goede algemene ontwikkeling. De voertaal is engels.

 

Wat bieden wij?

 

Een uniek verblijf in het land van bestemming. Je trekt op met luchtvaartjongeren van uiteen lopende nationaliteiten en je bent soms te gast bij families aldaar. Het verblijf is geheel geregeld: vliegreis; tickets; maaltijden; overnachtingen. Ook krijg je van ons een outfit: blazer; pantalon/rok; stropdas; badge; naambordje; overhemd en IACE pin en rood/wit/blauwe vlaggetje voor op mouw van het shirt.

 

Je hebt zakgeld nodig voor persoonlijke uitgaven. Na 16 dagen keren de deelnemers terug, overladen met unieke ervaringen en nieuwe vriendschappen die zijn opgedaan tijdens een intensief programma.

 

www.knvvl.nl

Stichting Netherlands Air Cadets

©Copyright 2016 Dutch-Creators.com. All Rights Reserved.

CONTACT

Submitting Form...

The server encountered an error.

Formulier is verzonden

Wijzigingen voorbehouden

Algemene Voorwaarden NLAC